Noi facem şape "beton":
Trimite email
steldany77@yahoo.com
Adresa
Bucuresti,Romania
Telefon
0761 614 615
Program
09:00-19:00

Sape mecanizate, Sape Elicopterizate, Turnare Sape

sape mecanizateSape mecanizate-Primul lucru care ar trebui făcut atunci când avem nevoie de o sapa mecanizata, oricare ar fi dimensiunile sau destinaţia ei, este comparaţia costurilor totale ale şapei.

Variantele pentru şapa clasică sunt ori achiziţionarea betonului gata preparat de la furnizori specializaţi (staţii de betoane) ori prepararea betonului pentru şapă direct în şantierul de lucru, preparare care este mai mult sau mai puţin mecanizată.

Din experienţa noastră şi a clienţilor noştri care, pe lângă faptul că au optat să lucreze cu noi, au turnat şi şape clasice vă putem spune că principalele calităţi ale şapelor mecanizate sunt preţul scăzut şi calitatea şapei. După cum aţi văzut, sau dacă nu aţi văzut o să o faceţi după ce vă veţi familiariza cu site-ul nostru, preţul de pornire al unei şape mecanizate este 9 RON/mp şi variază în funcţie de caracteristicile şapei. Cere Oferta!

Un calcul simplu arată că o şapă cu o suprafaţă de 100 mp va avea un cost de execuţie de aproximativ 1.000 Lei şi poate fi turnată în cursul unei singure zile. Capacitatea noastra de turnare ajunge pana la 700 mp pe zi. Costurile de mai sus au fost calculate fara materialele necesare pentru prepararea materialelor de turnare a sapei. Sapa mecanizata este denumita generic "mecanizata" pentru ca majoritatea operatiunilor ce implica turnarea  ei sunt efectuate mecanizat, cu utilaje speciale.

Echipa  noastra va sta la dispozitie cu materiale de calitate, oameni bine pregatiti in domeniu si o bogata experienta. Va oferim consultatie gratuita in alegerea tipului de sapa, materialelor folosite, timpul de executie si alte elemente importante in desfasurarea procesului de turnare sape.

Va asiguram de calitatea serviciilor noastre si va garantam corectitudinea si profesionalismul executarii acestora!

Nu ezitati sa ne contactati zilnic, la telefon 0761 614 615!

ARTICOLE SI INFORMATII UTILE

BETON GATA PREPARAT (LA SAC). DEFINITIE. COMPOZITIE. UTILIZARI.

Sursele pentru materiale de constructii sunt astazi tot mai prezente in magazinele de specialitate. Acest lucru aduce cu sine oportunitatea ...
Citește Mai Mult

PREPARARE BETON LA BETONIERA. RETETE. DOZAJE. SFATURI.

Materialul specific constructiilor este betonul si prepararea lui se poate realiza prin difereite metode. Fie se vor amesteca ingredientele intr-o ...
Citește Mai Mult

PREPARARE BETON LA ROABA. DOZAJ. NECESITATI. UTILIZARI

Necesitatea unei cantitati limitate de beton proaspat preparat este mereu intalnita in santier, sau in situatia in care se impun ...
Citește Mai Mult

CATI SACI DE CIMENT INTRA LA UN METRU CUB DE BETON?

Calculul economic in constructii face parte din fiecare proiect si ca atare viitorul beneficiar trebuie sa stie care sunt costurile ...
Citește Mai Mult

Încarc...

SERVICII TURNARE SAPE

sape mecanizate, sape elicopterizate, sape de egalizare, sape termoizolante

sape mecanizate

sape elicopterizate

sape termoizolante

sape de egalizare

sape usoare perlitice

pardoseli incalzite

pardoseli epoxidice

betoane industriale

tencuieli mecanizate

beton amprentat

caret-down caret-up caret-left caret-right
Andrei

Rapid, ieftin, calitate. Recomand!

Alex V.

Lucram impreuna de aproape 4 ani. O echipa minunata! Profesionisti!

Cristi

Calitate, seriozitate! Recomand cu incredere!

CAUTI O ECHIPA DE PROFESIONISTI IN TURNARE SAPE?

Va oferim o gama diversa de servicii de turnare sape, beton amprentat, pardoseli, tencuieli mecanizate, la cele mai bune preturi!